lauantai 17. elokuuta 2013

Merikontti varastoksi

Ostimme rakennusaikaiseksi varastoksi käytetyn merikontin. Lyhyen mietinnän jälkeen päädyimme merikonttiin, sillä se on helppo, suhteellisen edullinen ja ennen kaikkea siirrettävä säilytystila työkaluille ja rakennustarvikkeille.

Kontin hankinta ei sujunut aivan mutkitta. Varasimme kesäkuun alkupäivinä edullisen vaihtolavakiskollisen kontin Etelä-Suomesta Nettikoneessa olleen ilmoituksen perusteella. Kaupoista sovittiin alkuviikosta ja kyyti saatiin järjesteltyä loppuviikoksi. Kun kontin noutamisen aika lähestyi, ei myyjään (yksityishenkilö) kuitenkaan saatu mitään kautta yhteyttä, mikä lie huijari ollut... Onneksi emme olleet maksaneet konttia etukäteen!

Ensimmäisen yrityksen kariuduttua aloimme katsella ja kartoittaa muita netistä löytyneitä vaihtoehtoja. Tarjontaa olikin paljon ja aikaa taisi vierähtää melkein kuukausi ennen kuin löytyi sopivan hintainen ja järkevän hakumatkan päässä oleva kontti Kouvolasta. Kyseessä oli kontteja välittävä yritys, jonka kautta asiat hoituivat niin kuin niiden kuuluukin hoitua. Tuttu autoilija pääsi hakemaan kontin, ja pian se olikin jo työmaallamme.

Kontti saapuu tontillemme.

Kontti paikallaan tontin laidassa. Kaunishan se ei ole, mutta toimiva kuitenkin!

Kontti saa palvella meitä rakennusvaiheen ajan, minkä jälkeen se saa puolestamme lähteä uusiin tehtäviin.

1 kommentti:

  1. Kontti on itse asiassa melko kätevä ratkaisu moneen. Hyvä kun saitte kontin hankinnan lopulta onnistumaan. Minäkin olen nykyään miettinyt kovasti pitäisikö laittaa pihalle kalustettu kontti. Olen nähnyt tosi hienoista saunakonteista ja työhuonekonteista kivoja kuvia.

    VastaaPoista