sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kuluneen viikon kuvausta - ilman kuvia

Paljon on jälleen viikon aikana tapahtunut.

Valtaosa lattialaminaateista saapui maanantaina rakennuksellemme. Laminaatit saivat lämmetä muutaman päivän sisätiloissa, ennen kuin niiden asennus voitiin aloittaa. Nyt on kuitenkin suurimman makuuhuoneen, keittiön ja olohuoneen sekä eteisen laminaatit jo paikoillaan. Valokuvia lattioista ei valitettavasti ole nyt saatavilla, sillä lattiat on suojattu pahveilla, jottei niihin tulisi kolhuja esimerkiksi kiintokalusteita asennettaessa.

Osa laminaateista on edelleen saapumatta, minne lie matkalle jääneet. Kadonneita laminaatteja yritetään nyt jäljittää sekä Itellan että tavarantoimittajan toimesta. Saisivat kyllä löytyä pian, jotta saisimme loppujenkin huoneiden lattiat valmiiksi...

Keittiön ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteista on suurin osa asennettu. Pian olisi aika tilata kodinkoneiden toimitus rakennukselle, mutta toistaiseksi ne odottavat vielä Joensuun Musta Pörssi Partnerin varastossa tuontilupaa.

Laatoitusten ja saumausten osalta alkaa olla työt melko valmiina. Ainoastaan välitilalaatoitukset ja niiden saumaukset puuttuvat sekä keittiöstä että kodinhoitohuoneesta. Kaiken kaikkiaan alkaa tuntua siltä, että meidän kotihan oikeasti valmistuu ihan pian. Listoituksia ym. viimeistelyjä on toki vielä paljon tekemättä, mutta kun kiintokalusteitakin on saatu jo paikoilleen, niin rakennustyömaa alkaa vaikuttaa oikeasti jo melkein asuttavalta talolta, meidän kodilta.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Todella ihana oli lukea koko blogi läpi, kiitoksia! Rakennamme itse myös Kontion Hirsitaloa (aurinkometsä A), laskimme että kaksi kuukautta jäljessä tullaan teitä, meillä alkoi hirsirungon pystytys alkoi Lokakuun lopulla, ja Joulukuun alussa oli talo vesikattoon asti asennettuna =) Koska teidän olisi tarkoitus päästä muuttamaan sisään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vain!
      Meillä olisi tarkoitus päästä muuttamaan heti kuun puolivälin jälkeen, eli reilu viikko vielä... :-) Ja kiire sen mukainen, ettei ehdi blogia päivittää. Täytyy yrittää viikonloppuna siivota vähän rakennuksella, jotta saisi uusia tuoreempia kuvia blogiin, sillä talo alkaa näyttää melko asuttavalta jo!

      Poista