maanantai 10. helmikuuta 2014

Lattian asennuksesta viimeistelyhommiin

Kadonneet laminaatit löysivät rakennuksellemme, kun Itellan auto ne eräänä päivänä mitään ilmoittelematta toi. Meille ei selvinnyt, miksi laminaatit olivat kadoksissa ja missä, mutta pääasia on, että laminaatit löysivät viimein perille. Kaikkien huoneiden lattiat ovatkin olleet jo hyvän tovin asennettuina, mutta kuvia lattioista ei valitettavasti ole vieläkään saatavilla. Mutta jospa pian, viimeistään viikonlopun siivouksen jälkeen, jos ja kun saamme suojapahvit lattioilta pois!

Laminaattien asentamisen jälkeen paikoilleen ovat löytäneet myös liikuntasauma- ja jalkalistat. Myös muut listoitukset alkavat olla suurimmaksi osaksi tehty.

Listoituksia

Sisäovet on myös asennettu paikoilleen, samoin kaikki kiintokalusteet. Aikaisemmin kerroimme, että keittiön tasot olivat vaurioituneet kuljetuksessa. Emme kuitenkaan ole muistaneet kertoa, että uudet virheettömät tasot saatiin jo viikon sisällä! Nyt tasot ovat paikoillaan ja välitilakin laatoitettu.

Rakennusaikana hyvin palvellut väliaikainen ulko-ovi sai väistyä, kun lopullinen ovi pääsi paikoilleen. Kun oven vuorilaudat ja koristepuut saatiin paikoilleen, ilme muuttui huomattavasti väliaikaisratkaisua tyylikkäämmäksi. Ja kun ulkovalotkin ovat löytäneet paikkansa, kylläpä kelpaa taloon astua!

Tilapäinen ulko-ovi on vaihtunut lopulliseen ja ulkovalot löytäneet paikkansa.

Loppukiri rakennuksella on siis alkanut ja kiire ollut sen mukainen. Onneksi maalisuora häämöttää, pian pääsemme nauttimaan uudesta kodista. Sitä ennen on kuitenkin vielä monta asiaa ratkaistavana ja tehtävänä. Ja siivousta, sitä riittää...

2 kommenttia:

  1. Teillähän on tosissaan loppusuora meneillään. Mukava, kun kuulin, että saatte viikonlopuksi siivousapuakin! :) Ja loppusuora taitaa olla käsillä toisenkin, vielä isomman asian suhteen... Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tervetuloa katsomaan sitten lopputuloksia! :-) /Hanna

      Poista