maanantai 28. lokakuuta 2013

Ruuhkaa katolla

Viime viikon (vk 43) maanantaina alkoi savupiippujen muuraus. Samana päivänä saapui myös ilmanvaihtoon liittyvä tavaratoimitus. Tiistaina saapuivat sitten ilmanvaihtoputkien asentajat laittamaan putket yläpohjaan.

Sisäkuvaa

Putkiviidakkoa

Torstaina olikin katolla työmiehiä melkein ruuhkaksi asti: Kolin Rakennuksen miehet olivat viimeistelemässä peltikatteen kiinnitystä, ilmanvaihtoasentajat asentamassa katon läpivientejä, muurari muuraamassa piippua ja isäntä-Tero itse muurarin apulaisena tiiliä ja laastia kantamassa katolle. Onneksi katolta oli lumet sulaneet, joten ruuhkasta huolimatta liukastumisilta ja muilta tapaturmilta vältyttiin.

Viikon kuluessa ilmanvaihtoputket asennettiin ilmanvaihtokonetta lukuun ottamatta. Lisäksi muuratut piiput valmistuivat täyteen mittaan asti. Piippujen kuoripellit teetetään ja asennetaan myöhemmin.

Tällä hetkellä katolla on jo 4 "piippua", vielä tulee ainakin yksi lisää.

Viime viikolla myös väliaikainen ulko-ovi asennettiin paikoilleen kulkemisen helpottamiseksi. Seuraavaksi on vuorossa mm. ikkunoiden tiivistystä ja vuorilautojen asentamista.

2 kommenttia:

  1. Mukava katsella teidän projektin edistymistä ja nähdä millainen talo teille tulee, kun pohjat ovat melko samanlaisia. :) Tuntuu ihan hassulta katsoa näitä ulkokuvia, kun oma tölli näyttää lähes samalta. Tosin teidän teknisestä tilasta ollaan kyllä kateellisia, sitä on mietitty moneen kertaan, että olisi ehkä pitänyt se lisätä pohjaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, onhan siinä paljon samaa, mutta toisaalta paljon erojakin. Meillä teknisen tilan lisäksi yksi huone enemmän sekä sauna/pesuhuone käännetty toisinpäin, umpi kuisti jne.

      Joko pääsitte muuttamaan?

      Tero

      Poista