sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hiljaiseloa...

Edellisen päivityksen jälkeen rakennuksella on ollut vähän hiljaisempaa muutaman rakennusmiehen ollessa sairaana. Kelitkään eivät ole oikein suosineet katon tekemistä. Katon toinen lape on kuitenkin pellitetty ja ilmeisesti tulevana maanantaina julkisivun puoli saa pellit päälle. Aluskate onkin jo paikallaan ja ruoteet tehty.

Peltiä päällä.

Räystäiden otsalaudat maalasimme lauantaina toiseen kertaan, koska tulevalla viikolla on tulossa vesikourujen ja alastulojen asennus. Ovien ja ikkunoiden pielilautoja olemme myös maalanneet jo valmiiksi, vaikka asennus saakin vielä tovin odottaa.

Lauantaina kaivettiin talon sähkönsyöttökaapeli talon seinän viereen odottamaan pääkeskuksen kiinnittämistä seinään.

Sähkökaapelin upotusta.

Edellisenä viikonloppuna saimme valmiiksi ensimmäisen rakennuksen, jätekatoksen. Katoksen hirsikehikko on ollut valmiina jo pidemmän aikaa, mutta talon homeenestokäsittely ja lautojen maalaustyöt ovat olleet tärkeysjärjestyksessä etusijalla.

Jätekatos lamellihirrestä.
Ja huopakatto päällä.

Samana viikonloppuna käsittelimme homeenestoaineella myös grillikatoksen hirret. Grillikatoksen kasaaminen jää kuitenkin ensi kevääseen/kesään. Käsittelyn jälkeen hirret ja kattotarvikkeet kuljetettiin säältä suojaan talvisäilytyspaikkaan.

Osa grillikatoksen hirsistä homeenestokäsittelyn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti