maanantai 10. maaliskuuta 2014

Autotalli aluskatteella

Rakentaminen täällä jatkuu, tällä kertaa autotallin muodossa. Kauan emme ehtineet siis rakentamisesta huilia pitää, sillä autotallin hirret saapuivat helmi-maaliskuun taitteessa. 

Maanantaina 3.3. alkoi autotallin kehikon pystytys. Talon isännän talviloma "sattui" sopivaan saumaan viikolle 10. Jo taloamme rakentamassa ollut timpuri saatiin työnjohtajaksi ja kun saimme vielä sukulaisista vahvistusta talkoisiin, autotallin rakentaminen sujuikin vauhdilla viime viikolla.

Tästä se lähtee!

Tilanne ensimmäisen pystytyspäivän jälkeen.

Autotallirakennusta kolmantena pystytyspäivänä.

Tiistain aamukahviin mennessä autotallirakennuksen kehikko oli pystyssä ja iltaan mennessä kattotuolitkin jo nostettu ylös. Keskiviikon ja torstain aikana kattotuolit saatiin tuettua ja aluskate sekä peltikaton ruoteetkin paikoilleen. Perjantaina ja lauantaina täällä olikin sellainen vesikeli, että liekö maaliskuussa moista aiemmin nähtykään. Onneksi hirsiseinät olivat kuitenkin jo suojassa aluskatteen alla!

Perjantaista sunnuntaihin vietettiin ansaittua talvilomaa, mutta tänään maanantaina rakentaminen on jatkunut kirvesmiesten toimesta. Kiitokset viime viikosta talkoolaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti